2015-03-30 00:17:01• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Sok új gondolat és ötlet jut majd eszébe

Napi horoszkóp március 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Plútó még mindig kellemetlen kapcsolatban áll az Uránusszal, sajnos ez nem gazdagítja eredményekkel a hetet. Nagyon elfáradhat, mert a Mars sem tud már energiát adni önnek. Fogyasszon minél több friss zöldséget, különösen céklát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Bika jegyében álló Vénusz a Holdtól és a Jupitertől is támadást kap. Ez arra figyelmeztetni, hogy figyeljen jobban az anyagi dolgokra. Mindenfajta rendcsinálás jót fog tenni, de a számlák rendezése különösen ajánlott.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz és a Neptunusz hatására hiányzik önből a motiváció, az energia és a lendület. Érzékenyebbé válik, mint máskor, és úgy érzi, mindenki csak ide-oda rángatja.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold és a Jupiter együttállásának köszönhetően csodaszép nap vár önre. A Holdon kívül a Vénusz is segíti: minden ötletet, ami az eszébe jut, vegyen komolyan.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold és a Jupiter is az Oroszlán jegyében áll: zökkenőmentes lesz a mai nap, különösen, ha igényes lesz a munkájára. Ami a szerelmi életét illeti: ma jó esélyekkel indul a párkereső társasjátékban.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Halak jegyében áll, és meglehetősen „laza” energiákat küld önnek. Ennek következtében elmerülhet az élvezetekben, ma még egy kellemes kávézással egybekötött ebédszünetet is megengedhet magának.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Uralkodó bolygója a Bika jegyében áll, jól kapcsolódik a Plútóhoz: ezt a napot áldozza a szeretetnek és a szerelemnek. Tegye ezt tudatosan, értékes idejét csak olyan emberek társaságában töltse, akiket valóban kedvel. Fordítson több figyelmet magára.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz szemben áll a Skorpióval, nem csoda, ha nehezére esett reggel a felkelés, még az is lehet, hogy elkésett a munkahelyéről. Ha lehet, ma dolgozzon csapatban, akkor sikeresen megbirkózhat a feladatokkal.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai napot áldozza a rutinfeladatokra, és amennyire lehet, őrizze meg tiszta gondolkodását. Járjon el minden dologban szakszerűen, és maradjon a háttérben. A Szaturnusz miatt még kevés az energiája, de este így is érdemes a jövőről ábrándoznia.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az Oroszlán jegyében álló Hold könnyelműségre, vakmerőségre és kockázatos manőverekre csábíthatja. Ha meg akarja védeni magát a későbbi bajoktól, végezzen mindent lassan, akkor is, ha a környezete hajszolni akarja. Délután valami nagyszerű élményben lesz része.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Oroszlán jegyében a Hold együtt áll a Jupiterrel. Ennek az egyik mellékhatása az, hogy egész nap álmodozó és fáradt lesz. Ma jól sikerülnek a kreativitást igénylő munkák és minden alkotó tevékenységet igénylő feladat.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sok új gondolat és ötlet jut majd eszébe: időben válassza ki ezek közül a használható dolgokat. Valószínű, hogy egy fontos döntést kell ma meghoznia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: